Aan de slag met ODN
Op initiatief van de gemeente hebben twaalf ondernemers uit gemeente Nuth zich verenigd in het Ondernemersplatform Duurzaam Nuth (ODN). Het ODN is onderdeel van een ambitieus project om woningen in de gemeente Nuth te verduurzamen. Inwoners die dat willen, krijgen via de gemeente een onafhankelijk en deskundig advies over hoe ze het beste energiezuinige maatregelen kunnen treffen voor hun woning.

odn_sm

Bij sommige huizen levert een kleine ingreep al veel winst op, zoals het plaatsen van dubbel glas. In andere gevallen is meer nodig, zoals isolatie van het dak en de muren. Via de gemeente kunt u gebruik maken van een onafhankelijke adviseur. Die vertelt u precies welke maatregelen geschikt zijn voor uw woning, hoeveel dat gaat kosten en hoeveel u kunt besparen. Wanneer u vervolgens besluit om die aanpassingen aan uw woning door te voeren, dan kunt u daarvoor terecht bij een van de twaalf ondernemers van ODN. Projectleider van ’t Nuth van duurzame energie André Scheffer: “Onafhankelijkheid en kwaliteit staan voor ons voorop. Zowel op gebied van advies als de uitvoering. De gemeente heeft de bedrijven van het ODN doorgelicht om er zeker van te zijn dat de inwoners van Nuth te maken krijgen met een betrouwbare ondernemer die kwaliteit levert. Wij houden in de gaten of de ondernemers hun afspraken nakomen en controleren of het werk naar tevredenheid is uitgevoerd.”

Ondernemersplatform Duurzaam Nuth (ODN)

Voor het project Duurzaam Nuth heeft de gemeente bedrijven uit Nuth geselecteerd die energiebesparende maatregelen aan uw woning kunnen uitvoeren. Deze bedrijven zijn technisch en juridisch doorgelicht om er zeker van te zijn dat u waar voor uw geld krijgt. De gemeente controleert achteraf of het werk naar tevredenheid is uitgevoerd. Op deze manier geven we lokale ondernemers een economische impuls. Bovendien zijn met de ondernemers prijsafspraken gemaakt. Hoe meer mensen meedoen, hoe meer we collectief inkopen en hoe hoger de korting die dat oplevert. De Nuthse ondernemers die u kunnen helpen met het doorvoeren van energiebesparende maatregelen stellen zich graag aan u voor.

Bameco BV

Bedi Vochttechniek bv Schimmert

FACT Domotica

IRIK Bouw

Krutzen Installatie

Leudal Duurzame Systemen

Installatiebedrijf de Lange

Moonen Bouw Advies

New Energy Systems BV Schimmert

Petit .verbindt..

Tisaco

Habenu van de Kreeke

 

 

 

Contactinfo

Ga naar de contactpagina

  

Partners

Duurzaam Nuth is een initiatief van de gemeente Nuth waarin nauw samen wordt gewerkt met het Ondernemersplatform Duurzaam Nuth en de basisscholen.

Financiële ondersteuning

Duurzaam Nuth wordt financieel mede ondersteund door provincie Limburg.

 
Ontwerp en content | Gobetween communicatie Schimmert