Team Energie & Duurzaamheid

Alle huishoudens in gemeente Nuth krijgen bezoek van het Team Energie & Duurzaamheid. Zij bekijken samen met u uw persoonlijk woningdossier. Daarin leest u welk energielabel uw huis heeft en hoe u dat kunt verbeteren. Energie besparen is makkelijk, als u weet waarop u moet letten. Dat begint natuurlijk met gedrag: deuren dicht, lichten uit en de verwarming een graadje lager. Ook kleine maatregelen als radiatorfolie of een ledlamp helpen. Als u daarnaast nog meer wilt bezuinigen dan moeten er voorzieningen aan de woning worden getroffen. Denk daarbij aan betere isolatie, een energiezuinige ketel of zonnecellen op het dak. Een energieprestatieadviseur (epa) kan u vertellen waar kansen liggen voor uw woning. Heeft u interesse in advies op maat van de epa-adviseur? Dan kunt u via het Team Energie & Duurzaamheid een afspraak maken.

Het Team Energie & Duurzaamheid kan niet overal tegelijk aan het werk. De komende vijf jaar is het team op pad in onze gemeente. Als ze in uw wijk komen, ontvangt u van tevoren een brief. Wilt u daar niet op wachten? Maak dan een afspraak voor een bezoek. Of kijk in uw eigen woningdossier wat de mogelijkheden zijn.

Contactinfo

Ga naar de contactpagina

  

Partners

Duurzaam Nuth is een initiatief van de gemeente Nuth waarin nauw samen wordt gewerkt met het Ondernemersplatform Duurzaam Nuth en de basisscholen.

Financiële ondersteuning

Duurzaam Nuth wordt financieel mede ondersteund door provincie Limburg.

 
Ontwerp en content | Gobetween communicatie Schimmert