Onafhankelijk en deskundig advies op maat

De Energie Prestatie Adviseur is gecertificeerd, onafhankelijk en deskundig. Hij adviseert u graag over de vele mogelijkheden die er zijn of zorgt ervoor dat u zo goed mogelijk wordt ingelicht.
Ook dit advies krijgt u gratis aangeboden door gemeente Nuth!
Inwoners die interesse tonen om hun woning daadwerkelijk aan te passen, hebben de mogelijkheid om een schriftelijke rapportage op te laten stellen. U ontvangt een helder rapport van maatregelen die energie besparen, meer wooncomfort opleveren en het binnenklimaat van uw woning verbeteren.

In het rapport staan ook de kosten, opbrengsten en terugverdientijden vermeld. Met de rapportage van de adviseur weet u precies waar u aan toe bent en krijgt u dus inzicht in de stappen om tot een betere Energielabel te komen. Op grond hiervan kunt u een afgewogen en gedegen besluit nemen.
In beginsel betaald u slechts 1/3 van de gebruikelijke advieskosten. Echter bij een verbetering van twee labelsprongen en een uitvoering via de Nuthse ondernemers (ODN) is zelfs ook deze rapportage gratis!

In de campagne besteedt gemeente Nuth ook zorg aan de ‘levensloopbestendigheid’ en ‘gezondheidsaspecten’ van uw woning. De gemeente verwacht dat vooral veel (aankomende) oudere inwoners naast de voordelen van een lagere energierekening ook geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden om hun woning aan te passen, gericht op levensloopbestendigheid en meer comfort. Bijvoorbeeld door de begane grond van uw woning aan te passen zodat u langer gebruik kunt maken van uw eigen woning. Ook daarover kan de adviseur, al of niet ondersteund door andere deskundigen, u informeren en adviseren eventueel in combinatie met het verbeteren van het binnenklimaat van uw woning. Dit komt niet alleen het comfort ten goede maar ook uw gezondheid.

Wilt u een afspraak maken met een EPA-adviseur? Dat kan via deze site of telefonisch via 014-045.
Of stuur een e-mail naar info@duurzaamnuth.nl

Contactinfo

Ga naar de contactpagina

  

Partners

Duurzaam Nuth is een initiatief van de gemeente Nuth waarin nauw samen wordt gewerkt met het Ondernemersplatform Duurzaam Nuth en de basisscholen.

Financiële ondersteuning

Duurzaam Nuth wordt financieel mede ondersteund door provincie Limburg.

 
Ontwerp en content | Gobetween communicatie Schimmert